Status =.='
Sunday, November 28, 2010 | 2 souls

assalamualaikum semua . hahah , agak lama lah kan saya ta update blog ni . padan muka ! act , saya malas kott nak tulis pape *plus tade cerita yang menarik untuk dikongsi . huhu , okea . hari ni secara tiba tiba saja ade topik untuk ditulis :D

main topic ; Status +___+

ape la nak heran sgt dgn status nih . btw , i'm in Open Relationship oke ? if ta prcaye lah kan , lantak korang lah . HAHAH , for me . couple doesn't brings any meaning lah . hak , grammar terabur . ta kesa lah . hm, nape aq ckp cmtu ? okay , saya berikan satu contoh situasi eh . Aq kenal A sejak skola rendah . hubungan kitorang memang baek lah . smpai msok U still contact lagi , woahh . hebadd gilaa :D then , aq nk declare couple ngan dy . dy pon accept ! so , ape makne nye couple uh ? anybody can explain to me now ?? hahah . in my opinion , couple hanya sekadar statement yg nk tunjukkan bhwa dy tu milik kita . tade org laen yg bole nk usya , tackle dy . ape bende tuh ? hoho
gila ahh :P tapi , bukan nye ade ikatan lagi pon kan ? so , mcm mne nk ckp yg dy tuh milik kita pulak ? adohai . *mesti ada yang p a n a s kan ngan opinion aq nih . do i care der ??


okay , itu hanyalah pandangan saya saja :D . and mungkin sangat bbeza ngan pndgn korang . it's okay . kita semua manusia biasa . rambut sama hitam tapi hati lain lain kan ? haa . kita kena hormat pndpt orang laen . jgn nak pk diri sendiri je btol k ? huhu . oky , berbalik kpd status aq tuh . nape aq Open ek ? alahai . suka hati aq lah . hehe , kan senang lau tak terikat ngan ape ape . btol tak ? hidup pon tak lah dikongkong , di control sgt . hm , saya sgt suka quote nih _Love after married_aha . faham kan sendiri la eh ,


act ,post kali nih saya lebih tujukan kpd diri saya sendiri . muhasabah diri la kott XD tapi , kalau ade yg tersentap ke , harap maaf la ye ! sy ta bniat pon untuk menyinggung mana mana pihak okay ? hahah . tegurlah saya jika ada silapnya statement yg saya berikan . as nobody perfect kan ? saya akn cuba perbetulkan silap saya itu oke. hm , selamat bercuti ! hahah .

luahan dari lubuk hati
renung-renungkanlah
O Z Z I L

Labels:




BACK TO THE PAST | BACK TO THE FUTURE